top of page
251daf19-a98b-4022-8c35-82d6f9e4d58e.jpeg
d9bce002-6a74-4fdf-8483-73c83fdd6c5d.jpeg

Lunchmenu

(Dagelijks veranderende menu)

​

2-gangen €39

voorgerecht & hoofdgerecht

3-gangen €49

voorgerecht, hoofdgerecht & dessert

Aangepaste wijnen €26

'Winter in Antwerpen'
menu

T O N I J N
Knol & TurÅŸu

 

K A B E L J A U W
Gillardeau Oester & Azerbeidzjaanse Kaviaar

 

* P O L E N T A *
Kaçamak & Truffel

 

H E R T

Schorseneer & Turkse Koffie

 

D O Y E N N É   D U   C O M I C E
Kruidkoek & Gianduja

​

4-gangen €75

Uitsluitend op weekdagen (niet op vrijdag- en zaterdagavond)

Aangepaste wijnen €35

​

*5-gangen €85

Aangepaste wijnen €42

Supplement & Extra's

K A V I A A R

​

O S C I E T R A   R O Y A L

De donkere tingrijze rozen van de “Oscietra Royal” kenmerken zich door een complexe en rijke smaak. De grote korrels met een subtiele smaak van zee-egel en noten rollen soepel over de tong. De Oscietra wordt beschouwd als een van de meest opvallende kaviaar.

 

Het is enkel mogelijk om een blik van 30 gram te bestellen.

 

Oscietra Royal ‘BLEU’  € 95 - per 30 gram

Geserveerd met gekruide krakelingen, ei, peultjes en creme fraiche.

 

​

W A G Y U   A 5
Aardappel & Eigen specerijen

€35

bottom of page