top of page
636A8091.jpg

PRIVATE DINING ZAAL SEMAZEN

Ontwerp zonder titel-56.png

Restaurant BLANC by Aytems is een plaats waar u op zakelijk vlak afgezonderd en relaxed culinair kunt genieten.

 

Een feest op maat gemaakt naar al uw wensen en of ideeën, het kan tot en met 100 personen als het volledige restaurant wordt afgehuurd.

De feesten kunnen uit een (huwelijks)verjaardag, trouwpartij, verloving, geboorte, communie bestaan, tenslotte is er altijd wel wat te vieren!

's Zomers kunnen we het organiseren in ons overdekte veranda met maximaal 30 personen (zittend). Ook is er uiteraard een optie om walking-diners organiseren waarbij de aantallen kunnen stijgen.

 

Op vraag regelen wij voor u een passend muziek playlist, springkasteel, acts, shows, live muziek en of beamer met geluidsinstallatie.

Vergaderingen, presentaties, zakelijk gesprekken kunnen georganiseerd worden tot 30 personen met koffieapparaat ter beschikking om de belangrijke zakelijke doeleinden niet te storen. Ook kunnen we dit organiseren met een aantal hotels in Sint-Truiden als mensen van veraf komen.

Elk gelegenheid of feest kunnen worden gepland naar elke budget. Voor meer informatie contacteer ons per mail op blanc@byaytems.be.

bottom of page